Ford Kuga Owners Club Forums banner
21 - 40 of 59 Posts
Dostałem swój z Amazon, ale wersję amerykańską i faktycznie wyszło trochę taniej, ale właśnie sprawdziłem i jest obecnie niedostępny. Oto to samo z Amazon UK.
Dostępne również w Gendan, który jest brytyjskim dystrybutorem. Dostałem swój od nich.

• Like
Reactions: andspenka
Discussion starter · #25 ·
Z moim elm wyłączyłem sygnały dźwiękowe pasów bezpieczeństwa i włączyłem automatyczne blokowanie bez problemów..?

Z moim elm wyłączyłem sygnały dźwiękowe pasów bezpieczeństwa i włączyłem automatyczne blokowanie bez problemów..??
To zależy, którą część samochodu modyfikujesz. Można robić niektóre rzeczy, ale tak naprawdę nie chcesz zmieniać ustawień w BCM za pomocą taniego, tandetnego ELM, jeśli połączenie z jakiegoś powodu zostanie przerwane, możesz uszkodzić swój samochód.

To było w wierszu 1 na moim w BCM, CENTRAL CONFIGURATION. Myślę, że było około 6 opcji.

Wersja Focccus 8.6 - Druga od dołu.

5024

A czy foccus może wyłączyć TPMS?
Linia 101. Nigdy nie próbowałem tego zmieniać.

5025

Zauważ, że zmieniłem mój poprzedni post na konfigurację centralną z bcm.

Upewnij się, że rozpakowałeś plik zip focccues do folderu, który utworzyłeś na pulpicie i nie uruchamiaj programu z pliku zip. Najpierw należy go rozpakować.

Nie zawracałem sobie tym głowy, ponieważ Kuga to po prostu Focus na wysokich obcasach.
Wysokie obcasy z ładniejszym nadwoziem.....

Skorzystałbym z opcji Focus, ale zobaczyłem, że Kuga tam była za drugim razem, kiedy próbowałem uzyskać do niej dostęp.

• Like
Reactions: andspenka
A czy foccus może wyłączyć TPMS?
Tak, włączyłem to w swoim (bez TPMS fabrycznie) i zaczęło działać z błędami, ponieważ nie było czujników w oponach. Rozważałem ich montaż, ale zdecydowałem się na zestaw aftermarketowy. Więc wtedy go wyłączyłem i ostrzeżenia zniknęły.

21 - 40 of 59 Posts