System bólu w d*pie ciągle miga i pojawia się na desce rozdzielczej, trzeba go cały czas resetować itp. Czy ktoś ma właściwe numery sekwencji, które trzeba zmienić, aby go wyłączyć?
Dostępne również w Gendan, który jest brytyjskim dystrybutorem. Dostałem swój od nich.Dostałem swój z Amazon, ale wersję amerykańską i faktycznie wyszło trochę taniej, ale właśnie sprawdziłem i jest obecnie niedostępny. Oto to samo z Amazon UK.
Zobacz powyższy post 23.ok, wybieram jednego z nich. Czy ktoś ma link do sprawdzonego sprzedawcy?
To zależy, którą część samochodu modyfikujesz. Można robić niektóre rzeczy, ale tak naprawdę nie chcesz zmieniać ustawień w BCM za pomocą taniego, tandetnego ELM, jeśli połączenie z jakiegoś powodu zostanie przerwane, możesz uszkodzić swój samochód.Z moim elm wyłączyłem sygnały dźwiękowe pasów bezpieczeństwa i włączyłem automatyczne blokowanie bez problemów..??
Linia 101. Nigdy nie próbowałem tego zmieniać.A czy foccus może wyłączyć TPMS?
Nigdy nie zmieniałem swojego na Kuga, kiedy go używałem, nie wiem jak u ciebie @smartguy69Na Foccus nie mogę uzyskać dostępu do rozwijanej listy, aby wybrać Kuga, ma tylko focus mk3 ???
Tak, zmieniłem swoje na Kuga.Nigdy nie zmieniłem swojego na Kuga, kiedykolwiek go używałem, nie wiem jak u ciebie @smartguy69
Nie zawracałem sobie tym głowy, ponieważ Kuga to po prostu Focus na wysokich obcasach.Tak, zmieniłem swój na Kuga.
Wysokie obcasy z ładniejszym nadwoziem.....Nie zawracałem sobie tym głowy, ponieważ Kuga to po prostu Focus na wysokich obcasach.
Tak, włączyłem to w swoim (bez TPMS fabrycznie) i zaczęło działać z błędami, ponieważ nie było czujników w oponach. Rozważałem ich montaż, ale zdecydowałem się na zestaw aftermarketowy. Więc wtedy go wyłączyłem i ostrzeżenia zniknęły.A czy foccus może wyłączyć TPMS?