Ford Kuga Owners Club Forums banner

marynarka rozmycie

2K views 4 replies 4 participants last post by  Trebor127  
#1 ·
Wciąż czekam na datę dostawy. Byłem rozczarowany wyborem kolorów. Moja żona wybrała kolor blazer blue. Nie widziałem żadnych fordów w tym kolorze. Zaczynam się martwić, że będzie jak stary, trudny do sprzedania "doom blue".

#2 ·
Nie martwiłbym się o starego "Doom Blue", ważne jest to, co lubisz i szczerze mówiąc, bez względu na to, jaki kolor wybierzesz, dealer kupujący Twój samochód powie, że to Zły kolor, aby obniżyć cenę, gdy spróbujesz go oddać w rozliczeniu..

Lubisz niebieski, tak jak tysiące innych, rozważałem to, ale potem zdecydowałem się na Frozen White, ponieważ nigdy nie miałem białego samochodu (głównie czarne lub czerwone samochody, ale nie ma Kugi w kolorze czerwonym w Wielkiej Brytanii i wolę kolory jednolite, nie jestem fanem metalików), ale Blazer blue było brane pod uwagę, ponieważ to również jednolity kolor.. Ciesz się swoim samochodem, gdy przyjedzie, a kiedy go sprzedasz, zrób to prywatnie, wtedy przekonasz się, że mnóstwo ludzi chce niebieski ;)

Edytowane przez: Eamonn

#4 ·
Mam kumpla, który 2 lata temu kupił nowy samochód i przejechał tylko 2 tys. mil, ponieważ chce utrzymać niski przebieg, aby sprzedał się, gdy będzie chciał zmienić, nie widzę w tym teorii !! ktoś inny odniesie korzyści, pozwoliłem dealerowi wybrać najlepszy kolor do odsprzedaży, miałem kilka opcji, o których dealer powiedział, że pomogą sprzedać samochód później, wynik: ma samochód, z którego nie jest zadowolony z koloru, ma opcje, których nie używa, wszystko dla kogoś innego... Nie rozumiem tego, kupuję to, co lubię