Ford Kuga Owners Club Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hi
Was wondering if anybody could give me a steer on this fault I have.
Rear Wiper
Window washer system (front and rear)
Reverse Lights
Front screen heat

All stopped working.

I have done a lot of searching and testing but to no avail. All the fuses are good. I swapped the GEM and the same fault remained.
The Forscan says possible relay, GEM fault or short to ground. I swaped the GEM, I'm not sure of any relays for the wipers etc so I'm begining to think it is the short. I dont have a clue where to start looking. Any info would be appriciated before I let a garage loose on it.
Thanks
 

·
Registered
Joined
·
574 Posts
Mk1 have been notorious for foot well dampness (passenger side fuse box electrics) where the sealant gets cracked between floor pan and frame.
Lots of post on here regarding that issue.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #3
Mk1 have been notorious for foot well dampness (passenger side fuse box electrics) where the sealant gets cracked between floor pan and frame.
Lots of post on here regarding that issue.
I wish it was that simple, I changed the fuse box (GEM) exact same fault doubt its that. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
6,599 Posts
And did they all stop at once??
 

·
Registered
Joined
·
6,599 Posts
OK, I guess an idea would be to see what's common, I'll have a look at some diagrams.
 
  • Like
Reactions: Steve577
1 - 8 of 8 Posts
Top